IMG_6941

Brat Duška Markovića prijetio Demokratama:“Sve ću vas pobiti…“

Prvi krug kampanje Demokrata u Mojkovcu je na Organizovanu kriminalnu grupu ostavio toliki ožiljak, da se u borbu uključila i uža familija premijera lično. Prvog sata u nastavku kampanje u Mojkovcu, naši aktivisti su se suočili sa direktnim napadom brata aktuelnog premijera, Duška Markovića. Ovaj do sada nezabilježeni istup i napad člana uže porodice jednog od glavnih vođa režima, govori u prilog činjenici da je organizovana kriminalna grupa u panici i u rasulu.

Pogađamo ih do te mjere da je brat premijera Markovića, Radoje Marković, direktno nasrnuo na naše aktiviste, obraćajući im se salvom uvreda, uz direktnu prijetnju „Sve ću vas pobiti, vi ste lopovska organizacija“. Imajući u vidu da je ove prijetnje iznio brat crne kutije Crne Gore, a znajući na šta su sve režimski poslušnici spremni, brinemo za bezbjednost naših mladih aktivista i njihovih porodica.

Inače, ovaj „junački čin“, napad na naše mlade aktiviste, samo navodi na zaključak da su se cijele režimske porodice uključile u otvoreni, frontalni rat sa Demokratama, da bi zadržali bogatstva i privilegije koje imaju poslednjih trideset godina.

A zašto napadaju baš Demokrate? Zato što smo mladi i čisti, nekompromitovani, zato što smo najperspektivniji politički subjekt i kao takvi predstavljamo direktnu prijetnju DPS-u, koji očigledno pokušava da, poput onog u Indiji, napravi sistem kasti, da bi njihove porodice bile privilegovane još 25 godina.

Zamislite u kakvom se haosu oni nalaze, kada su se osmjelili na takav korak, da direktno napadaju aktiviste, časne i poštene mladiće i djevojke koji oslobađaju grad po grad, ulicu po ulicu.

Svjesni da gube Mojkovac, koji u ovom momentu predstavlja svojevrsni crnogorski Staljingrad, ne prezaju ni od ovako sramnih djela , koji ne mogu služiti na obraz ni jednom građaninu Crne Gore. Gube Mojkovac, pa su se režimski kerberi uznemirili i udarili na najčasniju političku ideju koja se u poslednjih četvrt vijeka pojavila u Crnoj Gori.

Povodom sramnog, nečasnog akta napada premijerovog brata, Radoja Markovića, pozivamo premijera Duška Markovića da se oglasi i da zbog ovog do sada nezabilježenog slučaja u evropskoj političkoj praksi, snosi odgovornost i podnese ostavku.

Pozivamo nadležne organe i državno tužilaštvo da se pozabave prijetnjama i napadima na aktiviste Demokratske Crne Gore i da reaguju makar približno ažurno kao što to čine kada su u pitanju izmišljene kvazi afere državljanstava funkcionera Demokratske Crne Gore.

NAZAD