Prijetnje_Demokratama_MK

Stanišić nastavio sa prijetnjama – ovoga puta na FB-u

Istine i javnosti radi, a ne kako bismo se uopšte izložili osvrtu na nepristojne i vulgarne opservacije, zamjenu teza i viđenje cijelog incidenta u kojem je bio vinovnik na suprotan način od onoga na koji su cijelu situaciju mogli vidjeti svi građani Crne Gore, osjećamo dužnost da reagujemo na odgovor Stanišića.

Goran Stanišić, bezbjednosno interesantno lice, koje je decembra prošle godine presudom Višeg suda u Bijelom Polju osuđeno na kaznu zatvora u trajanju od 2 godine i 2 mjeseca zbog pokušaja ubistva, juče je, bez sumnje, u šta su se mogli uvjeriti svi prisutni, ali i javnost putem video snimka, zaustavio svoje vozilo ispred kancelarije Demokrata u Mojkovcu. Tom prilikom, Stanišić je više puta, glasno i primjetno prijetio da će baciti bombu na Demokrate, uz pitanje: „Što imate vi protiv Markovića?“ Osim toga, Stanišić je bio najbučniji iz džipa, za čijim se upravljačem nalazio, i u dobacivanju najvulgarnijih psovki i uvreda na račun i u pravcu predsjednika, generalnog sekretara i drugih funkcionera i članova Demokrata.

Nakon incidenta, kao da mu je bilo malo, i očito po novom nalogu od šefa Markovića, Stanišić je pozvao na telefon člana OO Demokrata Mojkovac i izrekao cijelu seriju sočnih psovki i uvreda, u stilu braće premijera Markovića, ali i uputio jednu jasnu prijetnju: „Platiće Bečić za ovo!“

Ni ovo nije bilo dovoljno Stanišiću, pa je jutros, na svom FB profilu, objavio „post“, u kojem se ponovo obrušio na Demokrate i lično Aleksu Bečića, kojem je, između ostalog, uputio još par prijetnji: „Razumijem tvoj strah, i treba da te bude, jer oni koji lažu treba da se boje za sebe. . . zato se čuvaj ili traži opravdanje kod svog poslodavca. (…) Aleksa, želim ti sve naj naj naj ali gore, jer si i sam kako vidim baš najgori“.

Kad dođe vrijeme pravne države i vladavine prava, a tu je iza ćoška, to znaju i ovi iz OKG DPS, zato i ovolika nervoza, ovakve pojave će se promtno sankcionisati, u skladu sa zakonom. Neće biti zamislivo da lica kriminalne prošlosti i istih takvih poriva, u sadejstvu sa vlastima kao naredbodavcima, kreiraju političku volju u Crnoj Gori na način što će vrijeđati, psovati i prijetiti likvidacijama i bacanjem bombi.

Na kraju, važno je reći i Stanišiću i ostalima koji su poput njega: ne plašimo se ni Đukanovića, ni Markovića, pa nećemo ni vas koji radite po njihovim upustvima i koji ste hrabri samo dok imate zaštitu ovih pomenutih. Pobijedićemo vas uskoro i onda ćete tek shvatiti koliko vam je uzaludno bilo ovo što radite.

Prijetnje_Demokratama_MK01 (2)

Prijetnje_Demokratama_MK02

NAZAD