logo_logo1

Demokrate DPSu: I Bojka Đukanović državljanka Srbije, dajte potvrdu za nju i osam drugih da nijesu

Opet se oglasio potrčko najveće Organizovane kriminalne grupe u Crnoj Gori zvane DPS, poslanik Danijel Živković, zadužen da politički pogine kako bi zaštitio nalogodavce. I, naravno, kao svaki prethodni put napada čiste ljude, prikrivajući funkcionere partije kojoj pripada.

Kako se mi služimo činjenicama, a ne podmetačinama i nagađanjima pitamo DPS Organizovanu kriminalnu grupu da daju odgovor koji su dužni cjelokupnoj Crnogorskoj javnosti, a riječ je o dvojnim državljanstvima svojih funkcionera: da li je Saša Ječmenica, doskorašnji Glavni administrator Opštine Pljevlja, sada Direktor d.o.o. „Čistoća“, koji tu funkciju vrši u ime DPS-a, državljanin Republike Srbije, sa prebivalištem u Čukarici, Beograd? Da li je Mervan Avdović, odbornik DPS-a i direktor Srednje stručne škole u Pljevljima, državljanin Bosne i Hercegovine, sa prebivalištem u Starom gradu Sarajevo? Da li je Sabrina Hadžiosmanović, odbornica DPS-a u Skupštini opštine Pljevlja, državljanka Bosne i Hercegovine, sa prebivalištem u Bihaću? Da li je Milko Čolović, predsjednik Odbora direktora d.o.o. „Čistoća“ u Pljevljima, koji tu funkciju vrši u ime DPS-a, državljanin Republike Srbije, sa prebivalištem na Zvezdari, Beograd? Da li je Stevan Koprivica, direktor JUK „Herceg fest“, koji je bio četvrti na izbornoj listi DPS-a u novskoj Opštini, državljanin Republike Srbije, sa prebivalištem u Voždovcu, Beograd? Da li je Nevena Keković, odbornica DPS-a u Skupštini opštine Herceg Novi, koja je bila šesta na izbornoj listi DPS-a u novskoj Opštini, državljanka Republike Srbije, sa prebivalištem u Zemunu, Beograd? Da li je Vesna Vučetić, odbornica DPS u SO Budva u zadnja tri saziva, državljanka Republike Srbije, sa prebivalištem na adresi kralja Petra Prvog? Da li je Nikola Cvijović, kandidat DPS-a za odbornika u SO Budva, državljanin Republike Srbije, sa prebivalištem na Savskom Vencu, Beograd?

U prethodnom odgovoru na ovu temu, pred licem javnosti smo vas pitali da li još neki, osim već objelodanjenih vaših funkcionera, ima državljanstvo još neke države pored državljanstva Crne Gore. Pošto niste željeli da odgovorite, ovoga puta mi otkrivamo još jednog. Vi nam recite: da li je tačno da je Bojka Đukanović, bivša predsjednica SO Nikšić i članica opštinskog odbora Demokratske partije socijalista državljanka Republike Srbije, sa prebivalištem u Starom gradu, Beograd?

Napominjemo, zbog javnosti Crne Gore, brutalna je izmišljotina da je Mijomir Pejović državljanin Srbije, kao što je ista neistina izrečena i za Vladimira Jokića, predsjednika Opštine Kotor. U skladu sa našom tvrdnjom, na uvid crnogorskoj javnosti dostavljamo potvrde iz kojih se sa sigurnošću i nedvosmisleno može vidjeti da ni Mijomir Pejović, ni Vladimir Jokić nijesu državljani Srbije. Očekujemo od šefova i članova OKG da učine isto, makar za samo jednog od 9 navedenih funkcionera.

Dakle, kada je riječ o DPS Organizovanoj kriminalnoj grupi, očigledno je da nisu samo puni kriminalaca, već su puni i stranih državljana. Ovom prilikom im poručujemo da da izvrše uvid u elektronsku bazu članova Srpske Radikalne Stranke, da ih i tamo nema pošto su potekli iz miljea Vojislava Šešelja.

IMG_8956

 

IMG_8955

NAZAD