Bez straha, više nas je – svi za Bojanića

Izborni dan u Crnoj Gori protiče u atmosferi manje-više sličnih izbornih nepravilnosti i nezakonitosti na biračkim mjestima i u neposrednoj blizini njih, kao i u prošlim izbornim procesima. Demokratska partija socijalista pokušava već ustaljenim metodama, kupovinom glasova i neregularnim praćenjem izlaznosti birača i ustaljenim pritiscima, da demotiviše opoziciono biračko tijelo da masovno izađu na izbore i iskažu svoju slobodnu volju.

Stoga, Demokratska Crna Gora poziva sve svoje članove, simpatizere, ali i sve građane da ne nasijedaju na jeftine političke trikove i da u što većem broju izađu i iskoriste svoje biračko pravo, jer visoka izlaznost čini ove izbore neosvojivim za DPS i njenog predsjednika. Pozivamo građane da svaku nepravilnost koju uoče ili ukoliko budu izloženi bilo kakvoj vrsti pritiska o tome odmah obavijeste nadležne državne organe, nevladine organizacije, misiju OEBS-a u Crnoj Gori, izborni štab Mladena Bojanića ili naše lokalne kancelarije.

Ako u procentu od preko 70% građana iskoristi svoje biračko pravo, biće to najbolji odgovor na sve nepravilnosti i mahinacije od strane DPSa. Biće to garant pobjede na ovim izborima, ali i garant konačnih promjena u Crnoj Gori. Vrijeme je da zaustavimo autokratiju. Vrijeme je da spriječimo potpunu diktaturu. Danas imamo priliku da to učinimo olovkom.

NAZAD