Demokrate Kolašin: Strah, nervoza i panika preplavili DPS

Svakodnevno bombardovanje javnosti neargumentovanim pisanijama kolašinskog DPS-a, može se objasniti saznanjem da će Demokrate biti stub nove vlasti nakon 27.maja, o čemu svjedoči ogromna podrška građana našoj Izbornoj listi. Sa tom činjenicom se kolašinski ogranak DPS-a očito ne može pomiriti, pa nastavlja napade neistinama, izmišljotinama i maštarijama. Jer, znaju dobro u DPS-u da ondje gdje su Demokrate na vlasti, znači kraj kriminalu, lopovluku i prevarama što potvrđuju svojim radom lokane vlasti u Budvi, Kotoru i Herceg Novom.

Demokrate su brana onima koji imaju namjeru da se domognu vlasti u Kolašinu i drugim opštinama, da bi uspostavili pljačkaški model otimanja od građana i zadovoljenje ličnih interesa, što je evidentna namjera kolašinskog DPSa. Otuda ovolika žeđ, ali i kuknjava koja ima namjeru da pripremi teren za opravdanje sasvim sigurnog poraza za dvije nedelje. Nema tih riječi koje će promijeniti izbornu volju časnih Kolašinaca, jer morate znati da nije važno šta se kaže, već ko kaže.

Kada već pominjete čuda, moramo vam saopštiti da vas ni čudo ne može dovesti na vlast u Kolašinu. Navikli ste i da živite u čudima, a ne u realnosti. Zavidite našim idejama, našim projektima i našem timu. Nemate odgovor na ono što se zove realan razvoj, a što Demokrate nude Kolašincima. Otuda strah, nervoza koja se prepoznaje u sadržaju svakog vašeg reagovanja.

Niste se začudili jučerašnjem poskupljenju goriva ili pucnjima na slobodne građane ove države. Da vas podsjetimo, pošto se svog zla ne stidite, da je predsjednica žena Evropske narodne partije, gospođa Doris Pak vašeg lidera nazala saradnikom kriminalaca kojima, preko govora mržnje prema novinarima, daje dozvolu da ih ubijaju. Pa umjesto da se sakrijete u mišju rupu zbog toga što vam u međunarodnoj zajednici lidera partije smatraju kriminalacem, vi se gušite u svom jadu, i čudite se kako neko može da radi časno, iskreno, u cilju dobrobiti građana, a ne sopstvenog džepa. Vas čudi očito samo ono što je drugim ljudima normalno. Vama je čudna istina, jer živite u laži. Čudite se poštenju, jer živite u lopovluku.

Zato vam opet poručujemo, nema te sile koja će u Crnoj Gori zaustaviti promjene. Kolašin je već odlučio. Demokratska Crna Gora od 27. maja biće predvodnik razvoja Kolašina i temelj nove lokalne vlasti.

NAZAD