Demokrate Žabljak: Građane predstavlja samo jedna opoziciona partija

Održana je druga sjednica SO Žabljak na kojoj su izabrana radna tijela SO Žabljak, VD sekretara SO Žabljak i predsjednik Opštine Žabljak.

Na predlog Odbora za izbor i imenovanja SO Žabljak koji su podržali svi članovi Odbora, jednoglasno su izabrana radna tijela SO Žabljak.

Na predlog vladajuće koalicije izabran je VD sekretara SO Žabljak gospodin Mile Leković. ZA su glasali odbornici vladajuće koalicije, odbornici Demokrata su bili PROTIV, dok su odbornici koalicije DF-SNP bili UZDRŽANI.

Na predlog vladajuće koalicije izabran je gradonačelnik Opštine Žabljak gospodin Veselin Vukicević. ZA su glasali odbornici vladajuće koalicije, odbornici Demokrata su bili PROTIV, dok su odbornici koalicije DF-SNP bili UZDRŽANI.

Na predlog Odbora za izbor i imenovanja SO Žabljak, koji nisu podržali samo članovi Demokrata, izabran je Odbor direktora DOO “Komunalno i vodovod”.

Sad je više nego jasno da građane Žabljaka u SO predstavlja samo jedna opoziciona partija koja će kroz svoj odbornički klub svim naporima nastojati da unaprijedi život građana Žabljaka i Durmitorske regije.

NAZAD