Demokrate Bar: Morsko dobro i opština Bar najavili projekte koji su prema planu već završene investicije

Nakon što su tokom jučerašnjeg dana iz J.P. „Morsko Dobro“ i Opštine Bar najavili „nove“ zajedničke projekte, izgradnju šetališta i trga u Sutomoru sa naznačenim i vjerovatnim početkom radova za sljedeću 2019. godinu, cjelokupnoj javnosti dostavljamo foto isječak iz video priloga Opštine Bar pod nazivom „Opština Bar – Investicije Sutomore 2016 – 2018“ iz 2016. godine, na osnovu kojeg se jasno može zaključiti da su marina, trg i šetalište po tom planu već završene investicije, odnosno da je rok za njihovu finalizaciju bio i ostao kraj ove 2018. godine, kada će ova ulaganja biti finalizovana, odnosno objekti privedeni namjeni.

Kao predstavnici građana u lokalnom parlamentu, zahtjevamo od rukovodećih u Opštini Bar da što prije otklone dilemu i odgovore svim građanima Bara i Sutomora na sljedeće pitanje:

Da li će u januaru 2019. godine, ovako kako ste iz priloženog i obećali 2016. godine, građani Sutomora prošetati novim šetalištem, trgom, ali i marinom koju juče i ne pomenuste u novim planovima za 2020. godinu?

opština bar 1

opština bar 2

NAZAD