Popović: Primitivizmom Lekovića DPS pokazuje paniku zbog subotnjeg protesta

„Stoka koja urniše grad ne može dobiti salu“, glasio je skandalozni usmeni odgovor sekretara Skupštine opštine Žabljak, Mileta Lekovića, Opštinskom odboru Demokrata Žabljak kada mu se lokalni odbor Demokrata obratio sa zahtjevom da mu se, za potrebe održavanja sjednice Kluba odbornika Demokrata, u proširenom sastavu, sa članovima rukovodstva Demokratske Crne Gore ustupi sala Skupštine opštine Žabljak. Takođe, Leković je poručio i da će on lično spriječiti održavanje najavljenog protesta u subotu.

Primitivnim postupcima i još primitivnijim porukama, DPS preko pomenutog Lekovića samo pokazuje kolika je panika zavladala u njihovim redovima zbog protesta koji će se održati u subotu, na Žabljaku, kod Robne kuće. Panika je utoliko veća, zbog toga što su im Žabljačanke i Žabljačani, bez obzira na partijsko opredjeljenje, jasno poručili da su jedini koji urnišu grad drvosječe sa Crnog jezera iz redova DPS-a kojima ništa nije sveto, pa ni Durmitor, ni Crno jezero koje namjeravaju predati tajkunima.

Svjesni su DPS-u da svi na Žabljaku znaju da je jedino brdo novca koje su otuđili od građana veće od Durmitora i da će Žabljačanke i Žabljačani u subotu dići glas protiv toga i zato pokušavaju, na sve moguće načine, da spriječe održavanje našeg protestnog skupa.

Sada prijete da će spriječiti održavanje, a u subotu će škrabunjati i trabunjati kako je skup doživio fijasko. Ako ćemo doživjeti fijasko, zašto vam naš skup toliko smeta? Smeta vam zato što i sami dobro znate da su se građani Žabljaka između vaših crnih obraza i Crnog jezera bez razmišljanja opredijelili za Crno jezero, a to će vam pokazati i u subotu, jer nema tog DPS drvosjeka koji će moći da spriječi da Žabljačanke i Žabljačani u subotu, od 14:00 časova izraze svoj bunt u odnosu na skrnavljenje Crnog jezera i Durmitora od vaših šumskih, hidro, putarskih i svih drugih mafija.

Opštinski odbor Demokrata Žabljak je od Milete Lekovića zatražio da ga o svemu gore navedenom i pismeno obavijesti.

NAZAD