Odbornici Demokrata Glavnog grada donirali naknade Crvenom krstu

Klub odbornika Demokrata u Skupštini Glavnog grada doniraće svoje odborničke naknade za mart Crvenom krstu Glavnog grada Podgorice. Ukupno 13 odbornika Demokratske Crne Gore odlučilo je da svoja mjesečna primanja u visini od 1950 eura usmjeri u humanitarne svrhe, a u cilju pomoći građanima Podgorice.

U ovim trenucima kada smo najpotrebniji jedni drugima, kada znamo da jedni od drugih bliže nemamo i osjećajući odgovornost za novonastalu situaciju, važno je da svi pokažemo solidarnost i humanost. Svjesni da je mnogo onih kojima je potrebna pomoć da uspješno savladaju poteškoće koje su zadesile ne samo naš grad i državu, već cijeli svijet, odlučili smo da realizujemo humanitarnu aktivnost.

Želimo da ova pomoć stigne do onih kojima je najpotrebnija, a ne sumnjamo da će tako i biti. Uvjereni smo da će Crveni krst na najbolji mogući način iskoristiti uplaćena sredstva i dopremiti pomoć do onih porodica kojima je najpotrebnija.

Ovom prilikom apelujemo na odgovornost svih relevantnih političkih subjekata, ali i drugih organizacija i pojedinaca, kojima mogućnosti dozvoljavaju, da budu na visini zadatka koji je pred nas postavila iznenada iskrsla nevolja. Moramo biti tu za naše komšije, poznanike, sugrađane i sve građane kojima je potrebna naša pomoć. Komšija se, kao i prijatelj, u nevolji poznaje.

NAZAD