Direktor

direktor

Vladimir Vujović, direktor Demokratske Crne Gore
diplomirani pravnik

 

Rođen je u Podgorici. Diplomirani je pravnik. Radio je u Zavodu za zapošljavanje Crne Gore gdje je prošao put od stručnog saradnika do pomoćnika direktora. Bio je generalni direktor Javnog komunalnog preduzeća Podgorica i zamjenik Saveznog javnog pravobranioca.

Koautor je „Priručnika za rad kadrovskih službi“ i „Priručnika za rad stručne službe SIZ-a – zapošljavanje SR Crne Gore“.

Učestvovao je u izradi nekoliko studija iz oblasti rada i zapošljavanja na Ekonomskom institutu Crne Gore.

Objavljivao je radove na savjetovanju iz oblasti zapošljavanja i privatizacije

Duži niz godina djeluje na javnoj političkoj sceni Crne Gore obavljajući značajne društveno-političke funkcije. Bio je član Republičke izborne komisije i Opštinske izborne komisije Podgorica u više mandata.

Odbornik je Demokratske Crne Gore u Skupštini Glavnog grada – Podgorica.

Direktor je Demokratske Crne Gore od 18. jula 2015. godine.

 

IMG_1310

Momčilo Leković
pomoćnik Direktora Demokratske Crne Gore

 

Rođen je u Baru. Osnovnu i srednju Ekonomsko – ugostiteljsku školu završio je u Baru.

Trenutno privodi kraju studije na Pravnom Fakultetu Univerziteta Crne Gore u Podgorici.

Osam godina je uspješno radio u ugostiteljstvu i turizmu.

Govori engleski jezik, uz poznavanje španskog i italijanskog jezika.

Član je Glavnog odbora i pomoćnik Direktora Demokratske Crne Gore.

 

marija

Marija Nikčević, šef računovodstva Demokratske Crne Gore
diplomirani ekonomista

 

Rođena je u Podgorici. Osnovnu i srednju školu završila je u Podgorici. Diplomirala je 2010. godine na Ekonomskom fakultetu, Univerzitet Crne Gore.

Učestvovala je na seminaru „Izazovi računovodstvene profesije u 21. vijeku“ u organizaciji Ekonomskog fakulteta u Podgorici, kao i na treningu poslovnih vještina „Accounting and tax issues“ u organizaciji Business Start-Up Center-a Bar.

Obavljala je poslove vođenja poslovnih knjiga i šefa računovodstva poslodavca. Bila je angažovana i na mjestu savjetnika direktora za ekonomsko-finansijske poslove.

Šef je računovodstva Demokratske Crne Gore od 18.01.2016. godine.

DRUŠTVENE MREŽE

TRENUTNI KOMENTARI

luo.la

Ye ! This Is A Good Blog!

Demokrate Danilovgrad: Opravdaćemo podršku i povjerenje građana - Volim Danilovgrad

[…] S obzirom na značajnu podršku Danilovgrađanki i Danilovgrađana, Demokratsku Crnu Goru će u novom sazivu lokalne skupštine predstavljati 5 odbornika, i to: Duško Stjepović, Dragana Vidić, Radoica Radonjić, Obrad Barović i Ognjen Bogićević. Podsjećamo, koalicija Demokrata i GP Ura „Danilovgrad za 21. vijek“ imala je ukupno 1533 glasa ili 6 mandata.Kako se navodi u saopštenju Demokrata, na osnovu samog toka sjednice, ali i određenih konkludentnih radnji, jasno je bilo da se već formirala vladajuća većina od 19 odbornika DPS-a i 3 odbornika SD-a, koji su za vrijeme trajanja sjednice bučnije podržavali usvajanje predloga DPS-a, nego što su to činili sami odbornici Demokratske partije socijalista.Nažalost, određeni broj glasača Socijaldemokrata se, žargonski rečeno, upecao na, u dobrom dijelu, opozicionu retoriku ove partije u kampanji, koja ih bespogovornim klimanjem glavom i ponizničkim odnosom prema DPS-u već na prvoj sjednici prilično vrijeđa. Najbolja potvrda da je spremna porcija fotelja za SD od strane DPS-a jeste i njihovo jučerašnje glasanje za predlog DPS-a da se za predsjednika Skupštine opštine izabere dojučerašnji potpredsjednik Opštine, Zoran Bošković. I u ovom slučaju, uslijedio je egzaltirani aplauz SD-ovaca kao da im je Bošković iz kuće, čime su pomalo u nedoumicu bacili i njihove nove stare koalicione kolege iz DPS-a koji su se zamislili nad pitanjem da li je Bošković iz njihove ili, uistinu, iz Brajovićeve partije.Naravno, svi odbornici koalicije Demokrata i GP URA  „Za 21 vijek“ su glasali protiv izbora Boškovića za predsjednika SO Danilovgrad.U narednim danima i nedjeljama je trebalo još da tinja dilema oko toga ko će biti kandidat DPS-a za predsjednika Opštine Danilovgrad. Međutim, bivši predsjednik Skupštine opštine, dr Miodrag Đurović, koji je Prvom sjednicom novog saziva predsjedavao kao najstariji odbornik, izlanuo se u svom oproštajnom govoru. Tom prilikom, među mnogima koje je izdvojio, zahvalio se i, kako je istakao, „budućoj predsjednici Opštine Danilovgrad“.Dakle, potvrđeno je – DPS-u je dobro došlo da se ratosilja Zorice Kovačević sa mjesta direktorice Kliničkog centra i „uvali“ je građanima Danilovgrada. Iako smo ljuti politički protivnici, mi se zaista zbog interesa svih građana nadamo da će Zorica Kovačević biti bolja na čelu naše opštine nego kao direktorica KC, jer Danilovgrad ne može sebi da priušti toliko ostavki i razočaranog kadra, koliko je samo u posljednjih nekoliko mjeseci pretrpjelo zdravstvo Crne Gore. A mi i dalje smatramo da je prava mjera gospođe Kovačević i njene stručnosti bio drugi sprat Doma zdravlja u Danilovgradu. – stoji u saopštenju na sajtu Demokrata.Izvor: Demokrate […]