Glasaj za Demokrate

Clanarina

Glasaj Demokrate

Demokratska Crna Gora nije osnovana zbog procenata i mandata, funkcija i privilegija, plata i dnevnica, već zbog prijeko potrebnih i dugo očekivanih promjena u Crnoj Gori. Ekonomskih, pravnih i socijalnih pobjeda koji su osnov sigurne budućnosti naše zemlje i generacija koje će nas naslijediti.

Međutim, proces promjena nije posao za samo jednog čovjeka i jednu partiju. To je put na kojem moramo zajedno ići, u kojem moramo svi učestvovati, jer promjene ne mogu doći same. Mali korak svakog od nas za društvo će biti veliki korak naprijed.

Zato glasaj one koji mire, a ne dijele, koji spajaju, a ne razdvajaju, koji žive za politiku, a ne od politike, koji rade za ideju, a ne za dnevnicu, koji se drže za riječ, a ne za džep, koji rješavaju probleme, koji nude iskrenost, a ne populizam, koji slušaju narod, a ne kriminalce, koji vrednuju znanje, a ne lopovluk, koji cijene poštenje, a ne korupciju, koji nose Crnu Goru u srcu, a ne u džepu.

Konačno imaš izbor. Glasaj Demokrate jer smo mi tim budućnosti. Tim koji sigurno pobjeđuje.

Budi i ti dio pobjedničkog tima! Budi Demokrata!

mr Aleksa Bečić, predsjednik


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/demokv97/public_html/wp-content/themes/demokrate/page.php on line 45

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/demokv97/public_html/wp-content/themes/demokrate/page.php on line 71

Notice: Undefined variable: aria_req in /home/demokv97/public_html/wp-content/themes/demokrate/comments.php on line 18

Notice: Undefined variable: aria_req in /home/demokv97/public_html/wp-content/themes/demokrate/comments.php on line 22