DIREKTOR

direktor

Momčilo Leković, vršilac dužnosti direktora Demokratske Crne Gore

Momčilo Leković je rođen u Baru. Osnovnu i srednju (ekonomsko-ugostiteljsku) školu završio je u Baru. Trenutno privodi kraju studije na Pravnom fakultetu Univerziteta Crne Gore u Podgorici. Osam godina je uspješno radio u ugostiteljstvu i turizmu. Govori engleski jezik, uz poznavanje španskog i italijanskog jezika.

Član je Glavnog odbora i odbornik je Demokrata u Skupštini opštine Bar. U decembru 2018. godine, na Drugom kongresu Mladih demokrata, izabran je za predsjednika Mladih demokrata. Odlukom Predsjedništva, od 8. juna 2019. godine, izabran je za vršioca dužnosti direktora Demokratske Crne Gore.

IMG_1310

Zdenka Popović, kontrolorka realizacije budžeta
diplomirana ekonomistkinja

Zdenka Popović je rođena u Postojni, Slovenija. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore. Učesnica je mnogih seminara i radionica iz oblasti menadžmenta, finansija, investicija i unutrašnje kontrole u javnom sektoru u organizaciji Uprave za kadrove. Učestvovala je u Programu za poboljšanje zapošljivosti žena u ruralnim područjima Crne Gore.

Završila je Školu demokratskog rukovođenja. Dobitnica je Zahvalnice za doprinos u realizaciji Programa građanskog obrazovanja u organizaciji Ambasade SAD-a u Podgorici. Aktivno je učestvovala na svim seminarima Konrad Adenauer Fondacije i Ministarstva za ljudska i manjinska prava – Odjeljenja za poslove rodne ravnopravnosti.

Potpredsjednica je Demokratske Crne Gore od 14. juna 2015. godine. Bila je poslanica u Skupštini Crne Gore. Od 2010. do 2018. godine bila je odbornica u Skupštini Glavnog grada. Na Parlamentarnim izborima, održanim 16. 10. 2016. godine, izabrana je za poslanicu u Skupštini Crne Gore. Nakon održanog Drugog kongresa Partije, 25. maja 2019. godine, na održanoj Prvoj sjednici Glavnog odbora Demokrata u novom sazivu, reizabrana je za potpredsjednicu Demokratske Crne Gore. Na Parlamentarnim izborima, održanim 30. 08. 2020. godine, izabrana je za poslanicu u Skupštini Crne Gore.

IMG_1310

Vladimir Vujović, kontrolor primjene propisa
diplomirani pravnik

Vladimir Vujović, diplomirani pravnik, rođen je u Podgorici. Radio je u Zavodu za zapošljavanje Crne Gore gdje je prošao put od stručnog saradnika do pomoćnika direktora. Bio je generalni direktor Javnog komunalnog preduzeća Podgorica i zamjenik Saveznog javnog pravobranioca.

Koautor je „Priručnika za rad kadrovskih službi“ i „Priručnika za rad stručne službe SIZ-a – zapošljavanje SR Crne Gore“. Učestvovao je u izradi nekoliko studija iz oblasti rada i zapošljavanja na Ekonomskom institutu Crne Gore. Objavljivao je radove na savjetovanju iz oblasti zapošljavanja i privatizacije

Duži niz godina djeluje na javnoj političkoj sceni Crne Gore obavljajući značajne društveno-političke funkcije. Bio je član Republičke izborne komisije i Opštinske izborne komisije Podgorica u više mandata. Bio je odbornik Demokratske Crne Gore u Skupštini Glavnog grada – Podgorica. Obavljao je funkciju direktora Demokratske Crne Gore u periodu od jula 2015. do juna 2019. godine.

IMG_1310

Valentina Minić, organizatorka posla
doktorka stomatologije

Dr Valentina Minić, rođena 1. avgusta 1984. godine u Baru, doktorica je stomatologije. Osnovnu školu, kao i Gimnaziju „Niko Rolović“ završila je u Baru sa odličnim uspjehom, a Stomatološki fakultet na Univerzitetu I. Sarajevo. Pripravnički staž, završila je u OSA „Leković“ u Baru, nakon čega radni angažman nastavlja u OSA „Čanak“.

Zbog visokog prosjeka ocjena na matičnom fakultetu, bila je angažovana kao demonstrator na Katedri bolesti zuba i Katedri za endodonciju. U okviru IFMSA programa, na „Sapienza Universitá di Roma“ – Policlinico Umberto I, usavršavala se na odjeljenjima maksilofacijalne, plastične i rekonstruktivne hirurgije u Rimu.

Kontinuirana edukacija iz oblasti zdravstva i stomatologije ostaje njena oaza znanja, koje cijeni iznad svega. Polaznica je mnogih seminara iz oblasti rodne ravnopravosti, a učesnica je i značajnih međunarodnih radionica, seminara i konferencija u organizaciji “Robert Schumann Institute”, “Wilfried Martens Centre for European Studies”, “Konrad Adenauer Stiftung”, “EPP Woman organization” kao i “NDI”. Završila je Školu demokratskog rukovođenja. Govori engleski, a služi se i italijanskim jezikom.

U Demokratama je, kao humanista i filantrop, prepoznala ideju koja se zalaže za opšte dobro građana, te će joj borba za vraćanje izgubljenih vrijednosti, pravde i jednakosti, biti zadovoljstvo, a ne obaveza. Na Parlamentarnim izborima, održanim 16.10.2016. godine, izabrana je za poslanicu u Skupštini Crne Gore. Članica je Glavnog odbora i Predsjedništva Demokratske Crne Gore.

marija

Marija Nikčević, šefica računovodstva Demokratske Crne Gore
diplomirana ekonomistkinja

Marija Nikčević je rođena u Podgorici. Osnovnu i srednju školu završila je u Podgorici. Diplomirala je 2010. godine na Ekonomskom fakultetu, Univerzitet Crne Gore.

Učestvovala je na seminaru „Izazovi računovodstvene profesije u 21. vijeku“ u organizaciji Ekonomskog fakulteta u Podgorici, kao i na treningu poslovnih vještina „Accounting and tax issues“ u organizaciji Business Start-Up Center-a Bar.

Obavljala je poslove vođenja poslovnih knjiga i šefa računovodstva poslodavca. Bila je angažovana i na mjestu savjetnika direktora za ekonomsko-finansijske poslove. Šef je računovodstva Demokratske Crne Gore od 18.01.2016. godine.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/demokv97/public_html/wp-content/themes/demokrate/page.php on line 45

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/demokv97/public_html/wp-content/themes/demokrate/page.php on line 71

Notice: Undefined variable: aria_req in /home/demokv97/public_html/wp-content/themes/demokrate/comments.php on line 18

Notice: Undefined variable: aria_req in /home/demokv97/public_html/wp-content/themes/demokrate/comments.php on line 22

DRUŠTVENE MREŽE

TRENUTNI KOMENTARI

iloyecoyebo

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ - Buy Amoxicillin Online 18 cwi.lscw.demokrate.me.ryk.no http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

Savjet da djeluje snažnije i proaktivnije - Demokrate

[…] Kaluđerović: Savjet za građansku kontrolu policije postao PR Veljovića […]