Odgovorna lica

Press centar
Portparol Demokrata

  • prati način izvještavanja štampanih i elektronskih medija o aktulenoj političkoj situaciji i predlaže aktivnosti koje treba realizovati u cilju bolje prezentacije stavova i politike Demokrata u medijima;
  • izvještava javnost o radu Demokrata, stavovima i odlukama organa Demokrata na državnom nivou;
  • neposredno sarađuje sa štampanim i elektronskim medijima;
  • predlaže plan medijskih nastupa na državnom i lokalnom nivou;
  • organizuje rad na praćenju održavanja izbornih konvencija i putem saopštenja izvještava javnost o sadržaju konvencije;
  • koordinira aktivnosti na organizaciji press konferencija Demokrata;
  • sačinjava predloge saopštenja sa sjednica organa Demokrata i druga reagovanja po zahtjevu Predsjednika Demokrata.

Odgovorna lica:

Nikola Rovčanin
Portparol Demokratske Crne Gore

Nikola Rovčanin, diplomirani pravnik, rođen je 13. jula 1984. godine u Pljevljima. Političku karijeru započeo je 2010. godine od kada je obavljao niz odgovornih političkih funkcija. Od 2014. godine odbornik je u Skupštini opštine Pljevlja, a od 2018. godine predsjednik Kluba odbornika Demokrata u SO Pljevlja. Potpredsjednik je i šef Izbornog centra Opštinskog odbora Demokrata Pljevlja, a 2017. godine izabran je za člana Glavnog odbora Demokratske Crne Gore. Učesnik je više javnih debata, radnih grupa i savjeta. Pohađao je Školu demokratskog rukovođenja.

Od 2009. godine zaposlen je u d.o.o. ,,Vodovod” Pljevlja, gdje je obavljao poslove pravnog referenta, sekretara Upravnog odbora, rukovodioca Sektora za opšte, pravne i kadrovske poslove i savjetnika za pravne poslove. Više od deceniju zastupa preduzeće pred sudovima i državnim organima. Bio je aktivan u sindikalnim organizacijama na državnom i lokalnom nivou. Posvećeno se bavi razvojem seoskog turizma na porodičnom poljoprivrednom gazdinstvu. Oženjen je suprugom Krstinom sa kojom ima kćerku Anastasiju.

Bojan Rajevic

Bojan Rajević
Analitičar u Press centru

Bojan Rajević rođen je 15. marta 1988. godine na Cetinju, gdje je završio osnovnu školu i gimnaziju. Na Studijskom programu za srpski jezik i južnoslovenske književnosti Filozofskog fakulteta u Nikšiću diplomirao je 2011. godine i za diplomski rad „Poetika skaza u djelu Dragoslava Mihailovića“ nagrađen Brankovom nagradom.

Bavi se književnim radom. Dobitnik je priznanja u oblasti satiričnog stvaralaštva: Prva nagrada Crnogorskog festivala humora, satire i karikature (Danilovgrad, 2011), Vibova nagrada redakcije lista „Politika“ za najboljeg mladog satiričara (Beograd, 2012), Vuk Gligorijević na Međunarodnom festivalu humora i satire „Satira fest“ (Beograd, 2012), Nadži Naman (Bejrut, 2014), „Mladi Tipar“ (Pljevlja, 2018).

Stručno osposobljavanje obavio je u Ministarstvu kulture Crne Gore na poziciji savjetnika ministra za izdavačku djelatnost.

 

Nemanja Vuković
Analitičar u Press centru

Nemanja Vuković, rođen je 17. juna 1995. godine u Nikšiću gdje je završio osnovnu i srednju školu.

2013 godine, predstavljao je Crnu Goru na međunarodnom takmičenju iz Mašinstva i mehatronike u Istanbulu, na kojem je dvočlani tim naše države osvojio 4. mjesto.

Diplomu profesora fizičke kulture stekao je na Fakultetu za fizičku kulturu i menadžment u sportu u Beogradu.

Od 2016. godine obavlja funkciju Izvršnog direktora u firmi d.o.o „ZS-SAN“ Nikšić.

Od 18. juna 2016. godine obavlja funkciju potpredsjednika Opštinskog odbora Demokrata Nikšić, a član je Glavnog odbora Demokratske Crne Gore, kao i Glavnog odbora Mladih demokrata.

Završio je „Školu multikulturalizma“, a polaznik je brojnih domaćih i međunarodnih seminara, u organizaciji prestižnih fondacija i instituta poput: Konrad Adenauer fondacija (KAS), Vestministerska fondacija (WFD), Robert Šuman institut (RSI), Nacionalni demokratski institut (NDI) i mnogih drugih..

Uz to, učesnik je brojnih okruglih stolova, javnih debata, konferencija i panel diskusija.

Govori Engleski, Njemački i Ruski jezik.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/demokv97/public_html/wp-content/themes/demokrate/page.php on line 45

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/demokv97/public_html/wp-content/themes/demokrate/page.php on line 71

Notice: Undefined variable: aria_req in /home/demokv97/public_html/wp-content/themes/demokrate/comments.php on line 18

Notice: Undefined variable: aria_req in /home/demokv97/public_html/wp-content/themes/demokrate/comments.php on line 22

DRUŠTVENE MREŽE

TRENUTNI KOMENTARI

iloyecoyebo

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ - Buy Amoxicillin Online 18 cwi.lscw.demokrate.me.ryk.no http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

Savjet da djeluje snažnije i proaktivnije - Demokrate

[…] Kaluđerović: Savjet za građansku kontrolu policije postao PR Veljovića […]